Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ονοματα και χαρακτηριστικα

Επεσε το ματι μου σε ενα site και ειχε τα ονοματα και τα χαρακτηριστικα τους...

Εγω κρατησα μονο της οικογενειας μας τα ονοματα...

Χρηστος: Το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι το πεισμα. Ποτε δεν παραδεχονται οτι εχουν αδικο. Η επιμονη τους τους κανει μερικες φορες να πετυχαινουν τα αδυνατα. Κατα τ' αλλα ο Χρηστος ειναι αρκετα μοναχικος και ιδιορρυθμος. Δινει σημασια στην οικονομικη ασφαλεια.

Σωτηριος: Ο Σωτηριος εχει παθος με τη μουσικη και πολυ συχνα ξερει να παιζει καποιο μουσικο οργανο. Ειναι πολυ καλοφαγας και θαυμασιος μαγειρας. Ειναι δυναμικος και ντομπρος, με καλλιτεχνικα ενδιαφεροντα και πολλους φιλους.

Βασιλειος: Ο Βασιλειος ειναι ανθρωπος της σκεψης, με καλλιτεχνικη ιδιοσυγκρασια και πολυ απολυτος. Πεισματαρης, του λειπουν συνηθως η ευελιξια και η προσαρμοστικοτητα. Του αρεσει να κανει το δικο του και να τα καταφερνει.

Βασιλικη: Συνθετη προσωπικοτητα η οποια συνδυαζει την επιθυμια της εξουσιας και της επιτυχιας με την αγαπη της ζωης. Διακρινεται απο τη μεγαλη ελξη που αισθανεται για καθε τι το αρμονικο και ομορφο. Παντα σχηματιζει γυρω της εναν κυκλο απο τα ατομα που τη λατρευουν και τα οποια επιρεαζει βαθυτατα. Ξερει παντα να κατακτα την εμπιστοσυνη των αλλων. Μερικες φορες, παιζει τελικα το ρολο του γκουρου! Λατρευει την πολυτελεια, ο,τι καλυτερο εχει να της προσφερει η ζωη. Ειναι πολυ ανοιχτη και ζεστη με τους αλλους, ομως πρεπει παντα να αισθανεται πως και αυτοι αναγνωριζουντην αξια της. Αν νιωσει πως δεν υποκυπτετε στη γοητεια της, ειναι ικανη να σας φερθει με παγερη περιφρονηση και να στρεψει εναντιον σας τους πολυαρυθμους θαυμαστες της.

Στα περισσοτερα απο αυτα ισχυουν και για τους τρεις μας...αρα με αυτο μπορειτε να μας γνωρισετε καλυτερα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου